Включване или регистрация

Включване на регистриран потребител или регистрация на нов потребител

Регистрираите се сега,попълваики само две полета, потребителско име и вашия мобилен телефон. Можете да добавите останалите ваши дани по късно.

Искам да направя пълна регистрация

За пълна регистрация натиснете тук

бърза регистрация

Включване на регистриран потребител

Забравих пин кода

 

Заслужава ли си да използвам SmS?
Ти решаваш!

 

Защо «масовите SmS съобщения» с всичките иновативни услуги се предлагат на наистина «ниски» цени?!

Понеже смятаме като абсолютно основателна вашата предпазливост и несигурност,която евентуално изпитвате когато предстои да инвестирате в един иноватинев продукт, смятаме за наше задължение да се обясни какво ви предлагаме.

Какво получаваш и защо цената е  «ниска»?

Това което получаваш представлава една ефективна техника за насърчаване, която може да превърне твоята професия в машина за производство на печалба.......Създаването на тази система е построено върху многогодишни изследвания и е струвало няколко хиляди евро.

Тоест вземате една тествана и ефективна система за производство на печалба чрез интернет, без да плащате за труда, парите и времето, необходими за нейното създаване.

Заслужава ли си  "парите" ?

Това ще го прецените вие, ако отговорите първо на въпроса колко струва «покупката» на един (1)само ваш клиент.

Колко получаваш от един твой клиент, привлечен изключително и само от масовите SmS?

Критичният въпрос: Заслужава ли си вашият клиент 1.000 лева?

Дългогодишното значение на един клиент на езикова школа е 10.000 лева.

Един клиент на счетоводна къща струва дългосрочно 30.000 до 200.000 лева, ако е акционерно дружество.

И един клиент на пицария харчи около 130 лева на година, ако яде само 20 пици на година. Това означава оборот 39.000 лева, ако го запазите в продължение на 30 години. От това вашата чиста печалба ще бъде поне 12.500 лева за един продукт със сравнително ниска цена, както са пиците.

Тоест ако системата за насърчаване, която ви даваме заедно с всичките иновативни услуги, ви донесе един само клиент, тогава вашата печалба ще варира от 1.000 лева до няколко стотици хиляди лева, в зависимост от вашия бранш ..... и това ...... за един САМО  клиент.

Изчислете вашата печалба, ако масовите SmS, ви донесат 10, 100 или 1.000 клиенти.

Ако вашата директна печалба е 1.000 лева ..... за един само клиент ..... не е ли една ефикасна услуга според вас за да увеличите вашата печалба?


За да започнете и вие да увеличавате клиенти си чрез изпращане на масови SmS, започвайте с вашата регистрация на websms.bg!

П.С. Ако се нуждаете от каквото и да е пояснение, молим да ни изпратите вашия въпрос чрез формата за комуникация и ще получите нашия отговор до 24 часа.